אודותינו

שיר מתוקמגיל 6 אני זוכרת את עצמי נמשכת למטבח. תמיד ניסיתי להכין מבחר תבשילים ומאפים שונים וארוחות השבת בביתנו תמיד היו מלאות הפתעות מתוקות. לאחר השירות הלאומי שקלתי להתחיל בלימודי תואר בממשל ותקשורת.

בשנת 2010 החלטתי לחזור לאהבתי הראשונה והחלטתי על לימודי קונדיטוריה במכללת השף. כל כך נהניתי מהלימודים וההתחלתי במקביל גם קורס "שוקולטיירים", הקורס המקצועי של המכללה.

אני לא זוכרת משהו שהלהיב אותי יותר מאפייה ועיצוב עוגות, אני חיה ונושמת מתוק והבנתי שזה המסלול שלי בחיים. מה שדרבן אותי עוד יותר להתעסק בתחום הקונדיטוריה, זה המחמאות על המאפים והקינוחים שקיבלתי בבית ומעמיתים בעבודה. 

שיר מתוק

אחרי שסיימתי את הלימודים פתחתי עסק משלי בשם "שיר מתוק", המתמחה בעיצוב עוגות ופטיפורים. בזמני הפנוי ובשיתוף פעולה עם עמותת לשובע והתחלתי להתנדב, ולהעביר חוג אפייה לילדים בבית הנוער קדימה שפירא בת"א.

 

שיר מתוק

בחודש מרץ של שנת 2013, השתתפתי בתחרות "רבע מיליון למתכון" שהוביל השף משה שגב. עם המנה "מאפה במילוי תפו"א חמאה פטריות ובצל" הגיע עד לגמר! מהות הקמפיין הייתה תחרות עם אפליקציה מיוחדת בפייסבוק, בה נדרשו המעוניינים לשלוח תמונה מקורית של מתכון, כאשר הזוכה יקבל רבע מיליון שקלים מהשף והמנה שלותכנס לקו המוצרים החדש של שגב בסופרים. לאחר 3 שבועות התחרות, למעלה מ 1.5 מיליון לייקים בפייסבוק ו- 6,000 מתכונים (קמפיין שהושקעו בו כמה מיליוני שקלים), לגמר התחרות הגיעו 11 מתמודדים עם מנות שזכו לכמות הלייקים הגדולה ביותר והאהדה של שגב במהלך הקמפיין. בסופו של דבר, ההתלבטות בין המתכונים היתה קשה מדי עבור השף, שהחליט לחלק את הפרס בין 11 העולים לגמר ולקחת את כל המנות לסדרת המוצרים החדשה שלו.

 

שיר מתוקבנוסף, בחודש יוני של אותה השנה, נבחרתי לשפית החודש של ICPA - התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל, שחרטה על דגלה את קידום התחום הקולינארי בארץ, ומבטיחה להיות האבא והאמא של השפים הצעירים תחת כנפי האיגוד החדש.

 

 

השאיפה הכי גדולה שלי היא לפתוח סניפים בכל רחבי הארץ ולהיות הקונדיטורית הראשונה והמצליחה מתוך העדה האתיופית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה