היום החלטתי לנסות משהו שאני כבר שנים שמפנטזת. להכין את הקינוחים הקטנים והיפים, ששמם קאפקייקס (Cupcakes)!
זוהי הפעם הראשונה שאני מתעסקת עם עוגות אישיות ואתם יודעים מה? תראו מה שיצא לי! נכון שנראה טווווב?! אגלה לכם סוד - גם הטעם ממש לא מאכזב, העוגות יצאו מדהימות! אני פשוט מאושרת שזה הצליח ועוד בפעם הראשונה! יצא מעולה!!!
....את המתכון, רשימת קניות, כמויות, ואיך ולמה, תוכלו למצוא מתחת לתמונה :)
רשימת קניות לבצק: 1 כוס קמח |
רשימת קניות לציפוי (מקרם גאנש): 200 גרם שוקולד מריר |
אופן ההכנה:
1. מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. את מעבד המזון מפעילים בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות
2. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
3. יוצקים את התערובת לתבניות קאפקייקס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית.
4. אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ בקאפקייקס יוצא יבש.
* לחלופין, אפשר לאפות את הקאפקייקס 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
הכנת קרם גאנש:
1. מרתיחים את השמנת המתוקה ומורידים לקירור.
2. מוסיפים את השוקולד והחמאה.
3. מערבבים את הכל ביחד עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
4. יוצקים מעט מהקרם על כל קאפקייק ומכניסים לקירור.
* אפשר גם להקציף קרם מתוק ולקשת את הקאפקייקס בעזרת הקרם, סוכריות צבעוניות, פירות וכו'.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה